The Italiv Initiative

The Italiv Initiative:

Vår exklusiva klubb - hög kvalitet till det bästa priset!

Tack vare det nära samarbete vi har etablerat genom år av privata gruppinköp kan vi erbjuda ett smartare , mer miljöanpassat, sätt att beställa varor från vårt sortiment. Vår medlemsklubb: the Italiv Initiative! 


The Italiv Initiative är vårt bidrag för att ge svenskar möjligheten att äta autentisk italiensk mat, varje dag.  En klubb för matnjutare som ger medlemar möjlighet att beställa fyra gånger per år från Italivs sortiment till förmånligare priser.


Parmigiano som ingår i Italiv Initiative, skärs  och packas på beställning av vår italienska producent så att ni kan få den fräschaste Parmigiano, med fantastisk smak och längsta hållbarhet.Italiv Initiative betyder helt enkelt mer Parmigiano, mer olivolja och mer balsamico för pengarna!

(Medlemskapet är gratis)


Såhär fungerar det:


- Du anmäler dig till Italiv Initiative genom att fylla in formuläret nedan.

- Vi mailar dig när det är tid att beställa (ungefär varje 3-4 månader). I samma mail får du också en exklusiv rabattkod

- Mailet innehåller all info du behöver angående sista beställningsdag, leveranstider, betalning, övrig info såsom minsta antal man behöver beställa; för Parmigiano är det 4 kg)

- Prata gärna ihop dig med grannar och vänner om du tror att minsta beställningsvikt är för mycket för dig. Från det att mailet har gått ut får du alltid en vecka på dig innan beställningen skickas till producenten.


Stora fördelar för dig


- Lägre priser 

- Den fräschaste och mest exklusiva Parmigiano på marknaden skärs i bitar och packas direkt från leverantören på beställning. Vi garanterar minst fem och en halv månads hållbarhet på etiketten, oöppnad förpackning håller betydligt längre.

- En miljöanpassad köpupplevelse. Vi köper som klubb, i bulk, och det betyder att vi optimerar transporten från Italien till Sverige.

- Du planerar dina inköp och har alltid tillgång till fantastiska matvaror.

- Det finns inget krav på hur många gånger per år du måste beställa. Vi informerar dig om kommande beställningfönster och du väljer själv om du vill vara med! 

Gå med i Italiv Initiative

 
 
Jag samtycker till att Italiv AB får spara och lagra mina uppgifter för att kunna kontakta mig angående Italiv Initiative-nyheter. Jag är medveten att jag när som helst kan ångra mitt samtycke genom att maila mail@italiv.se